top of page

Carles Beltran

Músic i compositor amb una llarga trajectòria, responsable de tot l'esquelet sonor dels nostres concerts. Crea la versió de les cançons i materials musicals seleccionats, dissenyant un vestit nou per cada peça, convertint-la en allò que més li escau al nostre tempo, al nostre missatge, a la nostra emoció. Crea i busca sonoritats pel conjunt de paraules, per la sonoritat de les paraules, per ser dit o per fer-ne una cançó. Trena els enllaços que seran l'autèntic fil que guiarà qui ens escolti. En els directes, tocant guitarra i piano, adapta les emocions a l'instant precís, trobant una simbiosi entre l'abstracció de la música i la nitidesa amb què viatgen les emocions.

Lali Barenys

Actriu amb llarga trajectòria al teatre, i no tan llarga, però fructífera i intensa trajectòria en l’educació per la pau. Responsable del guió literari i dramatúrgic de l’espectacle. Un cop decidit el tema, en desglossa el contingut i troba poemes i textos i n’encarrega, i escriu si cal. Dissenya l’estructura, poemes, textos i cançons, que finalment s’emmotllarà a l’esquelet musical. Amant de les paraules i d’aconseguir entendre-les i estimar-les, busca sempre com ser un transmissor d’emocions, per fer arribar la veu del poeta. A l’escenari vehicula emoció i contundència per ser fidel a les paraules i per guiar el viatge que proposem.

Carlesguitar3.png

Llegim un poema i hi veiem coses diferents. Jo no veig només les paraules, hi veig sobretot la música, el tempo...

lali6.png

Jo veig paraules, emocions i metàfores, i elisions, sinalefes i hipérbatons, de seguida sé si sabré dir i estimar un poema.

Carles BELTRAN · Lali BARENYS

som

POESIA SECRETA

a escena

bottom of page